MENÜ

Miey Cyrus

Miley Cyrus megörökölte anyja felsőjét

 

Az énekes és színésznő anyjától örökölt egy felsőt, Twitteren osztotta meg a fotót a nagyvilággal. “Imádom az új felsőmet, amit anyukám túrt nekem a szekrényből, a 80-as évekből, és átadta nekem.. szeretem” Köztudott, hogy sokan akarják Miley stílusát utánozni. Bár a Hannah Montana sztárja úgy vallja, hogy ne őt akarják utánozni, hanem próbáljanak egyedi stílust alkalmazni, ahogyan ő is.

 

 

 

Miley Cyrus Budapestre jön

 

Az immár őrületnek számító Hannah Montana sztárja édesapjával, Billy Ray Cyrus-szal szerepel a népszerű sorozatban, aki egy híres country zenészt alakít. Mivel a nyár igazi szenzációjaként Billy Ray Cyrus Budapestre jön a zenekarával július végén, a szervezőknek sejtelmesen azt is "megpendítette" a zenész menedzsmentje, hogy esetleg a lányát is magával hozná, mert még soha nem látta Magyarországot.

 

 

Miley Cyrus megkezte turnéját

 

Megkezdte turnéját Miley Cyrus. Szombaton pályafutása eddigi legnagyobb koncertsorozatát kezdte meg Gypsy Heart címmel Miley Cyrus. A Hannah Montana egykori sztárja április 29-én Ecuadorban kezdte meg Gypsy Heart című turnéját. “Őszintén szólva nem tudom elhinni, hogy máris vége az első shownak.” – írta Miley a Twitterén.”Csodálatos. Kisírtam a szemem, annyira megérintett.” Miley Cyrus szerint őt most nem igazán szeretik az USA-ban, ezért a turnéja csak nemzetközi lesz. Talán igaza is van, ugyanis több cikkben is kritizálták hiányos öltözékét. Sokak szerint Miley eléggé úgy nézett ki szombaton, mint a Pletykafészek (Gossip Girl) botrányos sztárja, Taylor Momsen. A Gypsy Heart Tour (Cigány Szív Turné) több mint 20 országban lesz látható, többek között Ausztráliában, Chilében, Peruban, Brazíliában, és Mexikóban.

 

 

 

 

 

Szavazás

Tetszik Mileynek az új dala Who Owns My Heart
nem
igen

Asztali nézet